AURA Fotografie

                  
Praat erover
Twitter Facebook

 

Evenementen (ook heerlijke stoelmassages Tarot Handlezen Nummerologie spiritueel entertainment en meer)
 

waterkristal

 

Naast Aura Fotografie hebben wij heerlijke stoelmasseurs of een handlezeres voor uw locatie.

Neem contact op om deze of andere mogelijkheden te bespreken

 

Diverse stands

Tarotkaarten stand 

Volgens de wet van de synchroniciteit bestaat er geen toeval. Met behulp van een eeuwenoude traditie krijg je misschien wel een antwoord op je vraag over heden of toekomst.

Meer informatie

Handlezeres

Onze bijzondere handlezeres doet iedereen versteld staan van hun pad wat weerspiegeld wordt in je handen. Je handen zeggen namelijk meer over je dan je denkt en zij kan als geen ander dit op een leuke en inspirerende manier overbrengen in een kort consult.

Meer informatie

Nummerologie

De wet van de getallen. Ieder getal heeft een eigen frequentie en daarmee een eigen betekenis voor je. Laat je verbazen over de betekenis van jou getallen en laat puzzelstukjes op hun plats vallen in een kort consult.

Meer informatie

Reiki

Reiki is een energetische massage waarbij vaak bijzondere sensaties waar zijn te nemen. In pure aandacht kunnen diepe inzichten of emoties worden geraakt om je dichter bij jezelf te brengen.

Meer informatie


Stoelmassages

Onze professionele stoelmasseurs masseren met hart en ziel. En dat voel je! In een paar minuten ga je heerlijk ontspannen met de fijne kneepjes van onze stoelmasseurs.

Meer informatie

 

Spirituele stand

Laat ons u adviseren over een passende oplossing, bijvoorbeeld met spiritueel entertainment, voor uw training, bedrijfsevenement, feest of beurs.

Meer informatie

 

 

 

 

  'Het AURA TEAM' Den Bosch - Amsterdam - Landelijk KvK nr  17235986 Aura Foto Evenement