AURA Fotografie

                  
Praat erover
Twitter Facebook

Wat zeggen de kleuren Liefde en Relaties

 

Zou het niet bijzonder leuk zijn om in een interessante ontmoeting iemand direct in te kunnen schatten? Is deze knappe vrouw een zorgzame, familie-vrouw. Wil deze man graag monogaam zijn, of vind hij juist 'ruimte' belangrijk?

Uiterlijkheden, houdingen, wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, kunnen afleiden. Er is vaak best een tijdje nodig om iemand beter te leren kennen, en dan nog kun je je vergissen! Je aurakleuren kun je hierentegen niet beinvloeden. Het is daarom een afdruk van jezelf, ookal is het een momentopname.

 

In het kort zijn er 6 basiskleuren te zien welke resoneren met 6 basistypen, welke ieder een specifiek sociaal en ook seksueel karakter hebben. Waneeer je weet welke kleur zijn/haar aura heeft, weet je dus ook iets beter wat je kunt verwachten.

 

                                      liefde

Wil je hem lustig, beestachtig rood hebben? Of wil je liever een zorgzame, gevoelige blauw..? Fantasierijke avonturen met paars of een intellectuele uitdaging met geel, speels en onbezonnen oranje.

 

Hier zijn 6 basiskleuren met uitleg. Realiseer je dat er altijd uitzonderingen zijn en dat de meeste mensen in principe tot alles in staat zijn.

 

 

Rood

Rode kleuren houden van seksualiteit. Voor hen is seks een speelse fysieke ontlading. Rood hoeft niet perse veel gevoel voor iemand te hebben om van hun seks te genieten, doordat pure fysiek plezier voor hen het belangrijkste is. Ze zijn gepassioneerd en niet bang dat te voelen! Rood staat voor veel energie, een sterke fysieke en emotionele drive. Wil je een spannend avontuur met iemand die controle neemt, kies voor rood.

 

Oranje

Oranje heeft ruimte nodig. Wanneer je het druk hebt met je carriëre of op een andere manier tijd voor jezelf nodig hebt, kies dan voor oranje. Oranje is leuk gezelschap, hij/zij houdt van avontuurlijk, energieke seks zoals rood, echter oranje zal wat minder zelfgericht zijn. Oranjes zijn over het algemeen extreem onafhankelijk, vaak athletisch en regelmatig op pad om hun fysieke en mentale krachten te testen. Een oranje kan je vragen mee te gaan bungee jumpen of parachute te springen. Verwacht niet automatisch monogamie van deze persoon. Oranje personen houden van het verleidingsspel.

 

Geel

Gelen zitten graag te discussieren, theoretiseren en analyseren. Je vindt ze vaak in gezellige cafe's, rondom stomende cappuchino's, debatterend over hoe de problemen van de wereld moeten worden aangepakt. Voor hen is het leven een groot mentaal raadsel, welk uiteindelijk opgelost kan worden in een logische en systematische manier. Van nature nieuwsgierig stelt een persoon met veel geel in zijn/haar aura vaak veel vragen. Zoals Mr. Spock in Star Trek, is hun benadering van het leven voornamelijk mentaal. De kans dat een gele persoon in een eerste afspraak eerder uitgebreid de politiek gaat bediscussiëren met je is groter dan om je eerst fysiek te benaderen. Wanneer intelligentie je opwind, je kunt genieten van een scherpe geest, en niet te vergeten een heerlijke optimistische kijk op het leven, ga dan voor geel.

 

Groen

Trouw met iemand die vaak groen om zich heen heeft. Groenen zijn oprecht en hun compassie en genereusiteit is verschrikkelijk groot. Ze zijn van nature zorgzaam en willen graag de wereld een beetje beter maken. Groenen zijn vaak doktoren, docenten, therapeuten of sociaal werkers. Ze zetten zich graag in voor een nobel doel. Groenen zijn tedere, loyale, zorgzame partners. Net zozeer gericht op het vervullen van jouw behoeften als op die van zichzelf. Ze neigen ernaar kinderen en dieren lief te hebben, net als hun thuis of familieleven. Groenen zijn ook ambitieus. Ze willen graag groeien en ontwikkelen en meestal lukt dat hen ook goed.

 

Blauw

Blauwen zijn gevoelig. Ze hebben een rijk gevoelsleven en streven naar intimiteit en betekenisvolle communicatie. Ze zijn vaak bedachtzaam en zelfbewust. Meestal niet zo materialistisch. Over het algemeen is een rijk spiritueel, zelfbewust leven belangrijker dan financieel succes. Bovenal willen blauwen graag terechtkomen in liefdevolle, ondersteunende relaties waarin zij ruimhartig geven en zichzelf delen. Met blauwen gaat liefde en sex hand in hand! Wanneer je met iemand wilt zijn die écht is, zorgzaam en emotioneel beschikbaar, kies dan blauw!

 

Paars 

Verwacht het onverwachte met een paars persoon. Deze fascinerende onaangepaste personen leven in de prachtige, wilde wereld van hun ongelimiteerde voorstellingsvermogen. Vaak zijn ze net zo lief aan het dagdromen en fantaseren, dan dat ze hun ideeën ook willen uitvoeren. Ze voelen zich thuis in fantasie, rollenspellen en andere vormen van het beleven van dingen zo ook seksualiteit. Paarsen kunnen genieten van erg subtiele signalen, zijn dan niet erg fysiek en genieten pas van intimiteit nadat ze zich veilig en geborgen weten bij hun partner. Ontdek een spannende zachte, mysterieuze, subtiele wisselende, liefdevolle wereld met paars.

 

Combinaties

Je kunt door je eigen kleur te weten zien of iemand anders Complementair of eensgezind is. Zie hiervoor afbeelding Complementaire kleuren.