AURA Fotografie

                  
Praat erover
Twitter Facebook

 

Aura Fotografie

Wat is het en hoe werkt het?

 

Op deze site vind u informatie over onze aurafotografie en auravideo mogelijkheden.

Een aura is een energetisch of lichtveld dat om elk levend wezen heen straalt. Het aura dient enerzijds als bescherming, maar kan ook een invloed op anderen hebben. Sommige mensen nemen dit aura waar als kleuren. De tastbaarste methode om dit waar te nemen hebben wij, in de vorm van onze zeer vernuftig afgestemde aura en chakra-apparatuur.

Iedere aura heeft een eigen frequentie, kleurpatroon en helderheid. De kleuren die worden waargenomen zijn dezelfde als die een regenboog vormen. Precies diezelfde volgorde van kleuren zegt iets over de ontwikkeling van een mens en zijn of haar kwaliteiten of valkuilen. Deze kleuren om iemand heen, zijn daarom een spiegel van de persoonlijkheid.

Wij kunnen deze kleuren en frequenties voor u in beeld brengen, door een aura- of chakrafoto van u te maken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ons geavanceerd systeem wat trillingsfrequenties, zuurtegraad en in mindere mate temperatuur uit de handen vertaald naar een beeld zoals dat door de meeste aurazieners wordt waargenomen.

Ook kan er een persoonlijke rapportage worden verkregen, welke gebaseerd is op de kwaliteiten, motivatie en eventuele aandachtspunten uit de aura. Naast de toepassing voor persoonlijke vraagstukken, kan onze technologie voor uiteenlopende doeleinden worden toegepast.

Zo kan de aura-foto een bijzondere dienst doen als ondersteuning bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten, maar ook kan het in een 'lichtere' vorm ingezet worden. Bijvoorbeeld als entertainment op locatie bij een evenement, teambuilding, bedrijfsuitje of op een feest.

Op deze site vind u een greep uit de vele mogelijkheden die ons systeem (en onze mensen) u te bieden hebben.  

 

 aura oranje Aura geel Aura groen aura blauw aura violet

Creatief, Levenslust, Sociaal, Optimistisch, Hartelijk, Harmonieus, Veelzijdig, Gereserveerd, Open-minded etc