AURA Fotografie

                  
Praat erover
Twitter Facebook

 

Evenementen
Bedrijfsuitje

Een schitterend uitje voor uw bedrijf. Spreek af op een goede locatie, of laat deze voor u organiseren. Hier gaat u aan de slag met de persoonlijke foto's van de deelnemers. Het is een zeer doeltreffende methode om goede sfeer en diepgaande gesprekken op gang te brengen. Nooit kwam u als team zo snel tot de essentie.

Na afloop krijgt ieder zijn eigen foto + kleine uitleg mee naar huis. Informeer hier naar uw mogelijkheden.

Geschikt voor groepen van 5 tot 300 deelnemers

Kempke en ik Aura Team  Rij voor de stand  Kempke uitleg  Ikke aura

Entertainment

Nodig 'het AURA TEAM' uit in uw organisatie of op uw persoonlijk feest. Succes verzekerd!

Mensen staan in rijen voor uw stand met aurafotografie. Het heeft een grote aantrekkingskracht en geeft mensen direct een interessante ingang voor een nieuw gesprek of ontmoeting. De foto's gaan met uitleg mee naar huis.

Informeer naar de scherpe prijzen en mogelijkheden.

 

Netwerken

Nooit zo leuk genetwerkt als met het toepassen van de aura foto camera in de ruimte.

"De kleuren en beknopte uitleg geven direct aanleiding om iemand iets te vragen over zijn of haar motivatie en/of kwaliteiten. Je kunt a.h.w. 'de koetjes en kalfjes' overslaan en hiermee direct andere interessante onderwerpen aansnijden."

Zoek je een sparringpartner als gelijke, of juist liever een tegenpool?  Erg boeiend!

 

Als 'extra' verrassing

Heeft u zelf een activiteit georganiseerd, maar wilt u dit aandacht geven door iets verrassends en attractiefs. Nodig ons dan uit om uw mensen voor u te fotograferen. Neem contact op om de mogelijkheden voor u situatie te bespreken. Maak kennis met de verrassende inbreng van onze Aura Foto's!

Team Overzicht  Zakelijk aura  Standje zakelijk

 

Vriendinnendag / 'aura-uitje'

Nodig een aantal vriend(inn)en uit en we organiseren een leuk en leerzaam aura-uitje!                 Leer elkaar eens van een andere kant kennen en steek ook nog iets op over je eigen sterke kanten welke zichtbaar worden op jouw aura-foto. Uniek en interessant, bijvoorbeeld in deze mooie kelder in 's-Hertogenbosch. Mogelijkheden zijn bespreekbaar, specifiek voor julie uitje.

 

kelder   wie durft?  ijs en zopie   

  

 

Relaties / Singles onmoeten

De kleur van jouw aura verklapt iets over de manier waarop je in een relatie bent!               Hierdoor kun je zien wat voor type je zelf bent, maar ook wat voor type bij je past. Wil je een maatje die jou door en door kan begrijpen, zoek dan een vergelijkbare kleur. Wil je passie, uitgedaagd worden door een tegenpool. Kies dan voor jou complementaire kleur. "Leuk, leerzaam en behulpzaam in relaties en relatie-keuzes".

Voor uitleg over de kleuren m.b.t. relaties klik op deze link.

 

 

Neem contact op voor meer info

 

 

Twitter Icon

 

 

 'Het AURA TEAM' Den Bosch - Amsterdam - Landelijk KvK nr  17235986 Aura Foto Evenement