AURA Fotografie

                  
Praat erover
Twitter Facebook

Chakra Foto       

 

Hieronder een voorbeeld van een Chakra Foto.    

Hierbij is niet de persoon zijn of haar gezicht te zien zoals op een Aura Foto, maar wel activiteit van de afzonderlijke chakra's. Ook worden er bij een Chakra Foto nog extra grafieken gemaakt. Hierdoor is uit deze foto veel meer informatie te halen dan bij een Aura Foto. Er kan dus ipv onze Aura Fotos ook gekozen worden voor een uitgebreidere Chakra Foto. (Wanneer er niet over gesproken wordt zal op een evenement meestal gefotografeerd worden met Aura Foto's).

 

Chakra Foto

Voorbeeld van een Chakra Foto De verschillende Chakra's zijn hier afgebeeld, naast verscheidenen grafieken met extra informatie. De Chakra's kunnen erg in grootte            verschillen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Uitleg over de Chakra's

 

Naast de weergave van de aurakleuren worden hier ook de chakra's in beeld gebracht. Dit maakt en uitgebreidere analyse van de energie mogelijk. Zo kunnen we een onderverdeling maken in sterk vertegenwoordigde en matig vertegenwoordigde Chakra's. Dit betekent dat een persoon geneigd is sommige kwaliteiten eerder te gebruiken dan andere.

Op je chakra foto vind je ook overige grafieken. Gebruik deze link voor een weergave hiervan.

 

 

 

 

  Chakra Foto Voorbeeld www.aura-foto.nl Copyright